Grb općine Župa dubrovačka,mali

Obzirom na mjere propisane ”Odlukom o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova”, donesenom od strane Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske 12. studenoga 2021. godine, a kojih smo se dužni pridržavati, napominjemo da je za dolazak u službene prostorije Općine i svih vezanih društava (Komunalno društvo Župa dubrovačka d.o.o., Dječji vrtić Župa dubrovačka, Groblje Dubac d.o.o., DVD Župa dubrovačka, Turistička zajednica Općine Župa dubrovačka), potrebno predočavanje EU digitalne COVID potvrde ili drugog odgovarajućeg dokaza o cijepljenju, preboljenju, odnosno testiranju. Propisani dokument dužni ste prilikom dolaska u službene prostorije predočiti ovlaštenom djelatniku.

Navedena mjera ne odnosi se na roditelje i sve ostale osobe koje dovode i/ili odvode dijete u Dječji vrtić ”Župa dubrovačka”.

Molimo sve građane da se ponašaju odgovorno te se pridržavaju uputa i preporuka te ističemo da svu potrebnu komunikaciju s upravnim odjelom i službama i dalje možete obavljati putem elektroničke pošte (opcina@zupa-dubrovacka.hr) i telefona (020/487-470).

Sve dodatne informacije dostupne su putem web stranice Općine Župa dubrovačka (www.zupa-dubrovacka.hr).

 

Općina Župa dubrovačka